Flyttstäd – FixarFasse

Flyttstäd

Tryck här för en gratis offertförfrågan

Professionell Flyttstädning i Skaraborg

FixarFasse erbjuder högkvalitativ flyttstädning i ett brett område som inkluderar Falköping, Alingsås, Borås, Herrljunga, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tidaholm, Trollhättan och Ulricehamn. Vårt team av erfarna städexperter är dedikerat till att göra din flyttprocess så smidig och bekymmersfri som möjligt genom att säkerställa att ditt boende är helt redo för nästa ägare.

Varför välja vår Flyttstädningstjänst?

  • Erfarenhet och Expertis: Våra professionella flyttstädare har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att uppfylla de högsta städstandarderna som krävs för en godkänd flyttstädning.

  • RUT-avdrag: Vid bokning av vår flyttstädning kan du dra nytta av hela 50 % i RUT-avdrag på priset, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt för dig.

  • Ansvarsförsäkring och F-skattsedel: Vi är stolta över att inneha F-skattsedel och har en ansvarsförsäkring som skyddar dig och ditt boende om något oväntat skulle inträffa.

  • Godkänd Besiktningsgaranti: Vi strävar alltid efter överlägsen kvalitet i vårt arbete. Därför erbjuder vi en 100% godkänd besiktningsgaranti på alla våra städuppdrag. Skulle städet alltså inte bli godkänt så gör vi om det helt utan extra kostnad. Det innebär att du kan vara trygg med din bokning hos oss.

Att flytta är en krävande process, och flyttstädning är en viktig del av den. Genom att anlita FixarFasse sparar du både tid och arbete. Vi är här för att förenkla processen och se till att din flyttstädning är i de bästa händerna. Oavsett om du bor i Falköping, Skövde, Lidköping eller någon annan stad i vårt område, kan du lita på oss för en noggrann och professionell flyttstädning.

Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med vår kvalitativa tjänst. Vi är redo att göra din flytt till en smidig övergång till ditt nya boende.